aboutus

Henan Wein Industry Co., Ltd.

Henan Wein Industry Co., Ltd. Henan Wein Industry Co., Ltd. Henan Wein Industry Co., Ltd. Henan Wein Industry Co., Ltd. Henan Wein Industry Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

De INDUSTRIEco. van HENAN WEIN, Ltd wordt gevestigd in beroemde commerciële en historische stad-Zhengzhou, en zijn geregistreerd kapitaal is RMB 5.000.000 Yuan.WEIN is een joint-stock bedrijf, dat zich op kneedbare ijzerpijpen & montage zowel in binnenlandse als overzee markt concentreert.

Ons bedrijf biedt de pijpen en fitttings van uitstekende kwaliteit, en de diensten voor drinkbaar water en rioleringswater aan. De belangrijkste producten zijn van DN80mm aan DN2600mm, 250.000 ton per jaar en zijn volgens de internationale normen van ISO2531, van BSEN545, van BSEN14901, van BSEN15189, van BSEN15655, van ISO4179 en van ISO8179 in overeenstemming en ISO9001 bereikt: het certificaat van 2000.

Onze producten worden wijd gebruikt in waterprojecten in China en goed verkopend in het Midden-Oosten en Afrika en southeat Azië enz., de uitgebreide welkome en gunstige commentaren van klanten hebben ontvangen.

Uw tevredenheid is onze richting!

 

-02-
Geschiedenis

Henan Wein Industry Co., Ltd.

-03-
Dienst

Van begin tot einde, moet HENAN WEIN hier u dienen elke stap van de manier.

Ons uitgezocht team van hieronder geposte medewerker van de klantenservices moet hier ervoor zorgen u krijgt wat u nodig hebt.

Of dat betekent bijwonend in het vinden van producten of het helpen bij installatie,

wij moeten hier helpen.

-04-
Ons Team

Wij hebben betrouwbare fabrikanten die kwaliteitsproducten, een professioneel technisch team kunnen verstrekken om quanlitycontrole en inspectie, een uitstekend verkoopteam met rijke ervaring uit te voeren bij de internationale dutile van de ijzerpijpen en montage handel. Wij kunnen alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer verlenen, ons doel is het beste product en servide aan onze klanten te verstrekken. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en concentraat bij het creëren van een bredere markt in de toekomst.

Henan Wein Industry Co., Ltd.

Contactgegevens