aboutus
Profiel QC

  Onze hoofdpijp van het product Kneedbare ijzer, keurt internationale geavanceerde technologie goed en overeenkomstig internationale standaardiso2531 strikt getest.

Wij kunnen kneedbare ijzerpijp met cementvoering, epoxydeklaag binnen of ceramische voering en epoxydeklaag buiten en zelf-beheerste gezamenlijke pijp produceren. De kneedbare ijzerpijp heeft hoge corrosieweerstand, en heeft de treksterkte, de opbrengststerkte en de module van elasticiteit.

 

De kneedbare ijzerpijp is ook gemakkelijk te assembleren. Onze pijp wordt wijd gebruikt voor stedelijk watervoorziening en afvoerkanaal. De pijpen worden uitgevoerd naar meer dan veertig landen en gebieden in de wereld en het binnenlandse marktaandeel is hoog. Ons beheersysteem is beoordeeld en door SGS die aan de vereisten van EN545, 2002 en ISO2531, de norm van 1998 voldoen verklaard. 

 

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent.

Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

 

Henan Wein Industry Co., Ltd.

Contactgegevens