products

BSEN545 ISO2531 voorzag de Kneedbare Interne/Externe FBE Deklagen van de Ijzerpijp van een flens

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,WRAS,SGS,ISO9001,ISO14001
Modelnummer: DN80-DN2600mm
Min. bestelaantal: 1tons
Verpakking Details: HOUTEN DIE BOX/PALLET, DOOR OVERZEES (CONTAINER OF BULKschip) WORDT VERSCHEEPT, DOOR DE LUCHT ECT.
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Externe deklaag: De fusie plakte Epoxydeklaag Interne Deklaag: Epoxy ceramische voering
Type: Gegoten centrifuge Lengte: of zonodig
test: 100% de test van de waterdruk Oppervlaktebehandeling: Cementvoering
Hoog licht:

iso 2531 ductile iron pipe

,

puddle flange pipe


Productomschrijving

BSEN545 ISO2531 voorzag de Kneedbare Interne/Externe FBE Deklagen van de Ijzerpijp van een flens

 

Het van een flens voorzien Kneedbare overzicht van de Ijzerpijp:

De van een flens voorzien kneedbare ijzerpijp met een waaier van DN80 aan DN 2600.belongs aan de Kneedbare systemen van de ijzerpijpleiding, met inbegrip van pijpen, montage, toebehoren en verbindingen, bestaat uit diverse materialen. Wanneer gebruikt voor het vervoeren van water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de materialen in contact met het water aan de relevante vereisten van de nationale normen of de verordeningen in het land van gebruik met betrekking tot effect op waterkwaliteit voldoen.
Interne Voering.
Alle van een flens voorzien verbindingen voor kneedbare ijzerpijpen en componenten zullen overeenkomstig de vereisten worden ontworpen, als het ontwerp is getest en door de fabrikant gedocumenteerd en met succes voor een minimum van 10 jaar gebruikt, de prestaties van een typeonderzoek zoals gespecificeerd slechts wordt vereist voor significante veranderingen in ontwerp dat de prestaties van de verbinding kon ongunstig beïnvloeden. Wanneer de flenzen worden geïmpliceerd, zal er een typeonderzoek voor minstens één DN voor elk van de gegeven groeperingen zijn. Te testen PN is hoogste PN bestaand voor elk flensontwerp. Één PN is representatief voor een groepering wanneer de prestaties worden gebaseerd op dezelfde ontwerpparameters door de groottewaaier. Als een groepering producten van verschillende ontwerpen en/of vervaardigd door verschillende processen behandelt, zal de groepering worden onderverdeeld. F, voor een fabrikant, een groepering bevat slechts één DN of PN, kan dit DN of PN als deel van de aangrenzende groepering worden overwogen op voorwaarde dat het van identiek ontwerp is en door hetzelfde proces vervaardigd.
 

 

Toelaatbare druk van componenten met van een flens voorzien verbindingen

Drukklasse Maximum - toelaatbaar Toelaatbare plaatstest Toelaatbare plaatstest
PN werkende druk druk druk
  PMA ERWT ERWT
bar bar bar bar
10 12 17 17
16 20 25 25
25 30 35 35
40 48 53 53

 

Lijst 3 — de Toelaatbare druk voor socketed montage  
Nominale grootte Het toelaatbare werken Maximum - toelaatbaar Toelaatbare plaatstest
  druk werkende druk druk
DN PFA PMA ERWT
  bar bar bar
40 tot 200 64 77 82
250 tot 350 50 60 65
400 tot 600 40 48 53
700 tot 1400 30 36 41
1500 tot 2600 25 30 35

 

Verpakking: in houten doos of pallet, of in massa

Verzending: in massa of container

 

Gebruik:

De kneedbare systemen van de ijzerpijpleiding, met inbegrip van pijpen, montage, toebehoren en verbindingen, bestaan uit diverse materialen. Wanneer gebruikt voor het vervoeren van water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de materialen in contact met het water aan de relevante vereisten van de nationale normen of de verordeningen in het land van gebruik met betrekking tot effect op waterkwaliteit voldoen. Wanneer gebruikt in de omstandigheden waarvoor zij worden ontworpen, in permanent of in tijdelijk contact met water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de kneedbare ijzerpijpen, de montage en hun verbindingen geen nadelige effecten op de eigenschappen van dat water voor zijn bestemming hebben.

 

Onze voordelen:

 

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

 

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091