products

K9 diameter van de het Ijzerpijp van Pu de Kneedbare van DN 80 mm aan 2600mm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Modelnummer: DN80-2600
Min. bestelaantal: 1tons
Verpakking Details: Verpakking: gebundeld met staalriemen of in bulkverzending: in massa of container
Levertijd: 30 DAGEN
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Toepassing: Riolering Type: Gegoten centrifuge
Materiaal: Kneedbaar Ijzer standaard: EN598
Intern: PU Externe: zink of FBE
Hoog licht:

en545 ductile iron pipe

,

di pipe


Productomschrijving

 K9 van de het Ijzerpijp van Pu het Kneedbare Zink of FBE Externe DN 80 Mm - 2600mm 

overzicht:

De polyurethaandeklaag wordt gemaakt van de materialen van het bi-componentenpolyurethaan aan een schaal, en niet noly het dient als binnen-voert materiaal van knoestige gietijzerpijp, maar als verwante buitenerosie bestand deklaag. De polyurethaandeklaag heeft vele voordelen zoals prachtige avrasive weerstand, uitstekende corrosieweerstand, niet-permeatie, vlotte oppervlakte, kleine weerstandscoëfficiënt, weinigen vluchtige organische verbinding, opmerkelijk milieubescherming bezit, enz. Sommige polyurethaandeklagen met een dikte boven 900μm worden hoofdzakelijk toegepast op het vervoeren van corrosieve media of de media met hoge gezondheidseis, met inbegrip van zacht water, ontziltingszeewater, gemeentelijk afvalwater, industrieel afvalwater, en anderen; en wat met dikte boven 700μm worden hoofdzakelijk toegepast op het grondmilieu met sterke die corrosiviteit zoals de grond door industrieel afvalwater wordt verontreinigd of met lage specifieke weerstand.

 

K9 diameter van de het Ijzerpijp van Pu de Kneedbare van DN 80 mm aan 2600mmK9 diameter van de het Ijzerpijp van Pu de Kneedbare van DN 80 mm aan 2600mm

 

Specificaties:

polyurethaandeklaag:

de fabriek paste deklaag toe die uit polyurethaan op buiten het pijpvat en de externe contactdoos bestaat.

 

specifieke deklaagweerstand: 

de oppervlakte bracht elektrische weerstand van de deklaagloodlijn tegen de pijpmuur met elkaar in verband.

 

prestatietest: 

test die eens wordt gedaan en volgens een programma of na een relevante verandering van deklaagmateriaal en/of deklaagleverancier of verandering in procestoepassing herhaald.

 

routinetest:

test die wordt om het productieproces met een frequentie te controleren door de fabrikant wordt bepaald uitgevoerd die.

 

Oppervlaktevoorbereiding:

Voorafgaand aan toepassing van de polyurethaandeklaag, zal de oppervlakte van de pijpen technisch schoon, vrij zijn van roest, losse constituerende materialen, vuil, olie, vet en vochtigheid.

In koud weer, of wanneer wanneer de vochtigheid om op de oppervlakte van de pijp neigt te condenseren, de pijp uniform voor een voldoende tijd zal verwarmd worden om de pijp te drogen voorafgaand aan het schoonmaken. De pijptemperatuur zal bij minstens 5 °C boven het dauwpunt worden gehandhaafd.

De oppervlakte zal worden voorbereid door gruis te vernietigen en zal zijn overeenkomstig niveau Sa 2,5 van ENGELSE ISO 8501-1. Ra van de oppervlakteruwheid, overeenkomstig ENGELSE ISO 8503-1, zal minstens 10 micrometers zijn wat aan een verankerd profiel gelijkwaardig is, Rz van 50 micrometers of hoger indien nodig door de deklaag materiële leverancier of de fabrikant.

 

Verschijning en continuïteit:

 

De polyurethaandeklaag zal zijn:

 

  • eenvormig in kleur, behalve de spon en de contactdoos die van een verschillende kleur kunnen zijn voor het toegelaten merken;

 

  • eenvormige verschijning en zachtheid behalve aannemelijke reparaties;

 

  • vrij van zichtbare tekorten (speldeprikken, bellen, blaren, rimpels, barsten of leegten).

 

De lichte oppervlakkige variaties van kleur of schittering, wegens reparaties of verlengde blootstelling aan zonlicht of contact met andere pijpen zijn toelaatbaar.

 

Chemische weerstand:

 

De chemische weerstand wordt bepaald door de verandering in gewicht van de polyurethaandeklaag. Wanneer getest in overeenstemming met 7.2.1, zullen de gewichtsverhoging en het gewichtsverlies aan de vereisten voldoen dat in Lijst 1 worden gegeven wanneer vergeleken bij het originele gewicht.

 

Lijst 1 — de vereisten van de Gewichtsverandering

 

Bezit Eenheid Testmethode Clausule Vereiste

Massaverandering in gedeioniseerd water,

100 dagen bij 50 °C

 

%

 

%

 

Onderdompelingstest

 

ENGELSE ISO 62 methode 2

 

7.2.1.1

 

Minder dan 15% gewichtsverhoging

het verdere drogen

100 dagen bij 23 °C

  Minder dan 2% gewichtsverlies

Massaverandering in 10% zwavelzuur,

100 dagen bij 50 °C

 

%

 

Onderdompelingstest

 

7.2.1.2

 

Minder dan 10% gewichtsverhoging

het verdere drogen

100 dagen bij 23 °C

% ENGELSE ISO 62 methode 2   Minder dan 4% gewichtsverlies

 

 

Verpakking: gebundeld met staalriemen of in massa

Verzending: in massa of container

 

Gebruik:

Veel van de productie van kneedbaar ijzer is in de vorm van kneedbare die gietijzerpijp, voor water en rioollijnen wordt gebruikt. De kneedbare gietijzerpijp is sterker en gemakkelijker te onttrekken, vereist minder steun en verstrekt groter die stroomgebied met pijpen wordt vergeleken van andere materialen zoals pvc, beton, polyethyleen of staal worden gemaakt. De kneedbare Ijzerpijp is het meest wijdverspreide pijpleidingsproduct in watervoorziening en waterafvoerkanaal/rioleringsprojecten.

 

Onze voordelen:

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091