products

De lage Specifieke Pijp C van het Weerstandspu Kneedbare Ijzer of K9-Eenheidslengte 5.7M

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Modelnummer: DN80-2600
Min. bestelaantal: 1tons
Verpakking Details: Verpakking: gebundeld met staalriemen of in bulkverzending: in massa of container
Levertijd: 30 DAGEN
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Gezamenlijk Type: T-type kleur: Het verzoek van klanten
Externe deklaag: fusie begrensd epoxy of Pu Interne Deklaag: PU
certificaat: BV, SGS, ISO Betaling: LC of TT
Hoog licht:

en545 ductile iron pipe

,

di pipe


Productomschrijving

De lage Specifieke Pijp C van het Weerstandspu Kneedbare Ijzer of K9-Eenheidslengte 5.7M

 

Kneedbare het Ijzerpijp van Pu

De Kneedbare het Ijzerpijp van Pu is kneedbare ijzerpijp met een polyurethaandeklaag, wordt de polyurethaandeklaag gemaakt van de materialen van het bi-componentenpolyurethaan aan een schaal, en niet alleen dient het als binnen-voert materiaal van knoestige gietijzerpijp, maar als verwante buitenerrosion bestand deklaag. De polyurethaandeklaag heeft vele voordelen zoals prachtige schurende weerstand, uitstekende corrosieweerstand, niet-permeatie, smmoth oppervlakte, kleine coeffecient weerstand, weinigen vluchtige organische verbinding, opmerkelijk milieubescherming bezit, ect. Sommige polyurethaandeklagen met een dikte van 900μm, worden hoofdzakelijk toegepast op transportingcorrosive media of de media met hoge gezondheidseis, met inbegrip van zacht water, ontziltingszeewater, gemeentelijk afvalwater, industrieel afvalwater, en anderen; en wat met dikte boven 700μm worden hoofdzakelijk toegepast op het grondmilieu met sterke die corrosiviteit zoals de grond door industrieel afvalwater wordt verontreinigd of met lage specifieke weerstand.

 

Interne en externe Classificatie:

1. Gemeenschappelijke deklaag

Het gewone portlandcementmortier is intern met een laag bedekt terwijl het zink en de bitumineuze verf uiterlijk worden geschilderd.

2. De interne deklaag van het mortier van het sulfaatcement

Het sulfaatcement, ook als hoog sulfaat-bestand cement wordt bekend, heeft een goede weerstand van de sulfaatcorrosie en een brede toepassing in het vervoeren van sommige hoogst corrosieve media zoals zeewater dat.

3. De interne deklaag van het mortier van het aluminaatcement

De kneedbare ijzerpijp voor rioollijn die aan ISO7186, EN598 en GB/T26081 voldoen is intern met een laag bedekt die met aluminaatcement (ook als hoog-aluminacement wordt bekend), met een resultaat van uitstekende weerstand tegen chemische corrosie en schurende weerstand die geschikter is om regenwater, sanitaire riolering en sommige soorten industrieel rioleringswater te vervoeren.

4. Zink-aluminium deklaag

De buitenoppervlakte van gietijzerpijp is met een laag bedekt met zink-Aluminium deklaag (85%Zn+15%Al) gewogen 400g/m2, die voor grond met hogere corrosiviteit geschikt is.

5. De interne deklaag van epoxy ceramisch

Het binnenland van epoxy ceramisch wordt gemaakt van epoxyhars, kwartspoeder en anderen met een droge filmdikte van meer dan 1.000μm, en het uitstekende elektrische isolerende bezit van de corrosieweerstand maakt het een preferentiële positie zijn in het vervoeren van gemeentelijke riolering, teruggewonnen water, enz.

6. De deklaag van de epoxyharsverbinding

De gietvormpijp met epoxyhars verzegelende die deklaag is gelijk aan een cement binnen-voering door een laag van epoxyhars het verzegelen met een laag wordt bedekt, de waarvan dikte overeenkomstig de kenmerken van transmissiemiddel, wordt bepaald en prachtige schurende weerstand en corrosieweerstand heeft. Dank aan de verbindingsdeklaag, wordt de precipitatie van gevaarlijk stof effectief tegen verzet, prijzenswaardig vermijdend de verontreiniging aan transmissiemiddel en geschikter voor de directe levering van drinkwater.

7. Polyurethaandeklaag

De polyurethaandeklaag wordt gemaakt van de materialen van het bi-componentenpolyurethaan aan een schaal, en niet noly het dient als binnen-voert materiaal van knoestige gietijzerpijp, maar als verwante buitenerosie bestand deklaag. De polyurethaandeklaag heeft vele voordelen zoals prachtige avrasive weerstand, uitstekende corrosieweerstand, niet-permeatie, vlotte oppervlakte, kleine weerstandscoëfficiënt, weinigen vluchtige organische verbinding, opmerkelijk milieubescherming bezit, enz. Sommige polyurethaandeklagen met een dikte boven 900μm worden hoofdzakelijk toegepast op het vervoeren van corrosieve media of de media met hoge gezondheidseis, met inbegrip van zacht water, ontziltingszeewater, gemeentelijk afvalwater, industrieel afvalwater, en anderen; en wat met dikte boven 700μm worden hoofdzakelijk toegepast op het grondmilieu met sterke die corrosiviteit zoals de grond door industrieel afvalwater wordt verontreinigd of met lage specifieke weerstand.

 

Verpakking: gebundeld met staalriemen of in massa

Verzending: in massa of container

 

Gebruik:

Veel van de productie van kneedbaar ijzer is in de vorm van kneedbare die gietijzerpijp, voor water en rioollijnen wordt gebruikt. De kneedbare gietijzerpijp is sterker en gemakkelijker te onttrekken, vereist minder steun en verstrekt groter die stroomgebied met pijpen wordt vergeleken van andere materialen zoals pvc, beton, polyethyleen of staal worden gemaakt. De kneedbare Ijzerpijp is het meest wijdverspreide pijpleidingsproduct in watervoorziening en waterafvoerkanaal/rioleringsprojecten.

 

Onze voordelen:

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

 

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091