products

Pu die de Kneedbare Test van de het Waterdruk van de Ijzerpijp Antiroest100% met een laag bedekken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Modelnummer: DN80-2600
Min. bestelaantal: 1tons
Verpakking Details: Verpakking: gebundeld met staalriemen of in bulkverzending: in massa of container
Levertijd: 30 DAGEN
Contact nu
Gedetailleerde informatie
De Dikte van de pijpmuur: K7/K8/K9/C40/C30/C25 Toepassing: Riolering
Interne Deklaag: cement/polyurethaan test: 100% de test van de waterdruk
Opbrengst (MPa ≥): 270 Trekkrachtsterkte:: 430
Hoog licht:

en545 ductile iron pipe

,

di pipe


Productomschrijving

 Pu-van het de Pijp Antiroest100% Water van het deklagen het Kneedbare Ijzer overzicht van de de Druktest:

 

De Kneedbare het Ijzerpijp van Pu is kneedbare ijzerpijp met een polyurethaandeklaag, wordt de polyurethaandeklaag gemaakt van de materialen van het bi-componentenpolyurethaan aan een schaal, en niet alleen dient het als binnen-voert materiaal van knoestige gietijzerpijp, maar als verwante buitenerrosion bestand deklaag. De polyurethaandeklaag heeft vele voordelen zoals prachtige schurende weerstand, uitstekende corrosieweerstand, niet-permeatie, smmoth oppervlakte, kleine coeffecient weerstand, weinigen vluchtige organische verbinding, opmerkelijk milieubescherming bezit, ect. Sommige polyurethaandeklagen met een dikte van 900μm, worden hoofdzakelijk toegepast op transportingcorrosive media of de media met hoge gezondheidseis, met inbegrip van zacht water, ontziltingszeewater, gemeentelijk afvalwater, industrieel afvalwater, en anderen; en wat met dikte boven 700μm worden hoofdzakelijk toegepast op het grondmilieu met sterke die corrosiviteit zoals de grond door industrieel afvalwater wordt verontreinigd of met lage specifieke weerstand.

Het kneedbare gietijzer is vriendelijk van legering van ijzer, koolstof en het silicium, waarin er grafiet in het type van sferisch, over het algemeen de grootte van grafiet bestaat is klasse 6-7, en de spheriodizationrang van de pijp zou gecontroleerde klasse 1-3 moeten zijn (het spheroidizationtarief is niet onder 80%). Aldus na spheroidization, bezit het kneedbare gietijzer de aard van ijzer evenals het kenmerk van staal. Na het ontharden, bevat zijn microstructuur ferriet en wat pearlite die uitstekende mechanische eigenschappen bezitten. Veel van de productie van kneedbaar ijzer is in de vorm van kneedbare die gietijzerpijp, voor water en rioollijnen wordt gebruikt. De kneedbare gietijzerpijp is sterker en gemakkelijker te onttrekken, vereist minder steun en verstrekt groter die stroomgebied met pijpen wordt vergeleken van andere materialen zoals pvc, beton, polyethyleen of staal worden gemaakt. De kneedbare Ijzerpijp is het meest wijdverspreide pijpleidingsproduct in watervoorziening en waterafvoerkanaal/rioleringsprojecten.

 
Specificaties: 

 

1.General:

 

De pijp zal die aan een temperatuur binnen de tolerantie worden verwarmd door de deklaag materiële leverancier of de fabrikant wordt geadviseerd.

De deklaag zal op de volledige lengte van elke pijp worden toegepast:

  • deklaag van de spon en de contactdoos, met epoxy of polyurethaan;
  • deklaag van het pijpvat met polyurethaan.

 

Tijdens de het met een laag bedekken en het genezen periodes, zal de met een laag bedekte pijp met zorgvuldigheid worden behandeld om eender welke schade aan de deklaag te vermijden.

Na het met een laag bedekken van behandeling, zal de pijp worden gekoeld om de inspectie te vergemakkelijken.

De reparaties binnen de installatie zijn aanvaardbaar. Zij worden gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant. De fabrikant zal de het te gebruiken methode en proces en een geschreven reparatieprocedure bepalen selecteren.

 

Alle die deklaagmaterialen onder deze specificatie worden gekocht of worden gebruikt zullen in geschikte en goedgekeurde containers worden verpakt. Deze containers zullen ronduit indien van toepassing gemerkt worden met de naam van de fabrikant, type van materiaal en partij of partijnummer. De bulkverzending kan worden toegestaan op voorwaarde dat de bovengenoemde informatie in de rekening van lading inbegrepen is.

De deklaagmaterialen zullen in containers worden verpakt geschikt om de inhoud tijdens behandeling, het verschepen en opslag schoon en droog te houden. Opslag en behandelings de voorwaarden zullen de fabrikant geschreven aanbevelingen in overeenstemming zijn met.

De voorzorgsmaatregelen zullen tijdens behandeling, het verschepen en opslag van alle materialen worden genomen om schade aan de containers te verhinderen die in verontreiniging van de deklaagmaterialen zouden resulteren. Allen vervuilden of anders beschadigden materialen zullen worden verworpen.

 

2. Polyurethaan:

Het gebruikte polyurethaan zal oplosbaar vrij een twee-component systeem zijn.

Het polyurethaan, de minerale vullers, het pigment en de additieven zullen die worden geselecteerd opdat het eindproduct aan de prestatie-eisen voldoet in clausule 6 van deze norm worden gegeven.

     

    3. Epoxyhars:

Afhankelijk van de methode van toepassing, zal de epoxy gebruikte hars zijn:

 

oplosbare vrije twee-component vloeistof, voor neveltoepassing;

  • poeder, voor het elektrostatische bespuiten.

De minerale vullers, het pigment en de additieven zullen die worden geselecteerd opdat het eindproduct aan de prestatie-eisen voldoet in clausule 6 van deze norm worden gegeven.


 

     4. Prestatietest DN die groeperen zich:

 

om hun geschiktheid voor doel op het gebied van op zwaar werk berekende corrosiebescherming te verzekeren, zullen alle pijpen de technische vereisten van clausule 5 en prestatie-eisen van clausule 6 vervullen.

om dit aan te tonen zullen de prestatietests van clausule 6 op minstens één die DN voor elk van de groeperingen worden uitgevoerd in Lijst A.3 worden gegeven. Één DN is representatief voor een groepering wanneer de prestaties worden gebaseerd op dezelfde ontwerpparameters en het deklaagproces door de groottewaaier. Als een groepering producten van verschillende ontwerpen en/of vervaardigd door verschillende processen behandelt, zal de groepering worden onderverdeeld. Als voor een fabrikant een groepering slechts één DN bevat, kan dit DN als deel van de aangrenzende groepering worden overwogen op voorwaarde dat het van identiek ontwerp is en door hetzelfde proces vervaardigd.

 

Lijst A.3

 

DN groeperingen 40 tot 500 600 tot 2 000
Aangewezen DN in elke groepering 200 1 000

 

Verpakking: gebundeld met staalriemen of in massa
Verzending: in massa of container

 
Gebruik:
Veel van de productie van kneedbaar ijzer is in de vorm van kneedbare die gietijzerpijp, voor water en rioollijnen wordt gebruikt. De kneedbare gietijzerpijp is sterker en gemakkelijker te onttrekken, vereist minder steun en verstrekt groter die stroomgebied met pijpen wordt vergeleken van andere materialen zoals pvc, beton, polyethyleen of staal worden gemaakt. De kneedbare Ijzerpijp is het meest wijdverspreide pijpleidingsproduct in watervoorziening en waterafvoerkanaal/rioleringsprojecten.
 
Onze voordelen:
Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.
 

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091