products

BSEN598 interne Kneedbare die het Ijzercentrifuge van de Cement Gevoerde Pijp voor water wordt gegoten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Modelnummer: DN80-2600
Min. bestelaantal: 10tons
Verpakking Details: gebundeld met staalriemen of in massa
Levertijd: HANG VAN BEVOLEN HOEVEELHEID AF
Betalingscondities: L / C, T / T
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Toepassing: waterlijn Type: Gegoten centrifuge
test: 100% de test van de waterdruk certificaat: ISO9001: 2000
Inspectie: SGS, BV Oorsprong: China
Hoog licht:

cement mortar lined ductile iron pipe

,

cement lined pipe


Productomschrijving

BSEN598 interne Kneedbare die het Ijzercentrifuge van de Cement Gevoerde Pijp voor Riolering wordt gegoten

 

EN598 het hoge alumina cementmortier voerde het Kneedbare overzicht van de Ijzerpijp:

De pijp van het Dutileijzer onder EN598-norm zal met een externe deklaag van zink worden geleverd met het beëindigen van laag en een interne voering van hoog alumina cementmortier, zal dit geen speciale deklaagregelingen voor producten uitsluiten die van de eisen ten aanzien van specifieke ontwerpredenen afwijken. De pijpen voor riolen en afvoerkanalen zullen uiterlijk door één van de volgende kleuren worden geïdentificeerd: bruin, rood of grijs. Dit moet gemakkelijke identificatie van geïnstalleerde riolen en afvoerkanalen toestaan. Pijpen specifiek de voorgenomen voor regenwater of de oppervlaktewaterriolen (afzonderlijke systemen) kunnen door een verschillende kleur buiten die worden geïdentificeerd gebruikt voor drinkbare waterpijpen. De ijzerdikte van montage voor drukriolen wordt gebruikt zal EN 545 in overeenstemming zijn met, de ijzerdikte van gebruikte montage want de ernstriolen aan of hoger gelijk zullen zijn dan die van pijpen van zelfde DN die.

   

  

Specificaties:

 

     Deklaagkenmerken

 

De metaalzinkdeklaag zal het buitenoppervlak van de pijp behandelen en zal een dichte, ononderbroken, eenvormige laag verstrekken. Het zal van dergelijke tekorten zoals naakte flarden of gebrek aan adhesie vrij zijn. De uniformiteit van de deklaag zal door visuele inspectie worden gecontroleerd. Wanneer gemeten overeenkomstig 6,7, zal de gemiddelde massa van zink per eenheidsgebied niet minder dan 130 g/m2 zijn. De zuiverheid van het gebruikte zink zal minstens 99,99% zijn.

 

De het eindigen laag zal uniform de gehele oppervlakte van de metaalzinklaag behandelen en zal vrij van dergelijke tekorten zoals naakte flarden of gebrek aan adhesie zijn. De uniformiteit van de het eindigen laag zal door visuele inspectie worden gecontroleerd, zal de gemiddelde dikte van de het eindigen laag niet minder dan 70 mm en lokale minimumdikte niet minder dan 50 mm zijn.

Tenzij anders gespecificeerd in de overeenkomstige Europese Norm, zal de interne voering van het cementmortier van kneedbare ijzerpijpen aan de vereisten voldoen 

 

      Interne voering van hoog alumina cementmortier

 

De voering van het cementmortier van kneedbare ijzerpijpen zal een dichte, homogene laag vormen die de totale interne oppervlakte van het pijpvat behandelen. Het zal door een centrifugaal het spinnen proces of een centrifugaalnevelhoofd of een combinatie deze methodes werk- wordentoegepast. Het gladmaken met een troffel wordt toegelaten. Voorafgaand aan toepassing van de voering, zal de metaaloppervlakte van los materiaal en olie of vet vrij zijn.

 

De mengeling van het cementmortier zal uit hoog alumina cement (met een minimumalumina inhoud van 40%), zand en water bestaan; de chloride-vrije toevoegsels kunnen indien nodig worden gebruikt. De verhouding door massa van zand aan cement zal geen 3,5 overschrijden. Bij het mengen van stadium, zal de verhouding door massa van totaal water aan cement afhangt van het productieproces en wordt bepaald dusdanig dat de voering in conformiteit met 4.4.3.2 en 5,10 is; het zal geen 0,38 in de verse voering onmiddellijk na toepassing overschrijden. Het zand zal het sorteren hebben die wordt aangepast aan het de voeringsproces en dikte, en het zal organische onzuiverheden of geen fijne kleideeltjes bevatten die de voeringskwaliteit kunnen beïnvloeden. Het water in de mortiermengeling wordt gebruikt zal drinkwaterkwaliteit of water zijn die geen schadelijk effect op de kenmerken van de voering die hebben.

 

Na toepassing van de verse voering, het gecontroleerde zal genezen worden uitgevoerd om voldoende hydratie aan het cement te verstrekken.

 

 

Verpakking: gebundeld met staalriemen of in massa

Verzending: in massa of container.
 

Gebruik:

Veel van de productie van kneedbaar ijzer is in de vorm van kneedbare die gietijzerpijp, voor water en rioollijnen wordt gebruikt. De kneedbare gietijzerpijp is sterker en gemakkelijker te onttrekken, vereist minder steun en verstrekt groter die stroomgebied met pijpen wordt vergeleken van andere materialen zoals pvc, beton, polyethyleen of staal worden gemaakt. De kneedbare Ijzerpijp is het meest wijdverspreide pijpleidingsproduct in watervoorziening en waterafvoerkanaal/rioleringsprojecten.

 

Onze voordelen:

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

 

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091