products

BSEN598 de standaard Kneedbare Alumina van de Ijzerpijp Hoge Voering van het Cementmortier Antiroest

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Modelnummer: DN80-2600
Min. bestelaantal: 10tons
Verpakking Details: gebundeld met staalriemen of in massa
Levertijd: HANG VAN BEVOLEN HOEVEELHEID AF
Betalingscondities: L / C, T / T
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Inspectie: SGS, BV Oorsprong: China
Buitenoppervlakte: zink en bitumenlaag Binnenvoering: hoog-aluminacement
Rek: ≥10 Gezamenlijke structuur: duw-op
Hoog licht:

concrete lined ductile iron pipe

,

cement lined pipe


Productomschrijving

BSEN598 de standaard Kneedbare Alumina van de Ijzerpijp Hoge Voering van het Cementmortier Antiroest

 

EN598 het hoge alumina cementmortier voerde het Kneedbare overzicht van de Ijzerpijp:

De pijp van het Dutileijzer onder EN598-norm zal met een externe deklaag van zink worden geleverd met het beëindigen van laag en een interne voering van hoog alumina cementmortier, zal dit geen speciale deklaagregelingen voor producten uitsluiten die van de eisen ten aanzien van specifieke ontwerpredenen afwijken. De pijpen voor riolen en afvoerkanalen zullen uiterlijk door één van de volgende kleuren worden geïdentificeerd: bruin, rood of grijs. Dit moet gemakkelijke identificatie van geïnstalleerde riolen en afvoerkanalen toestaan. Pijpen specifiek de voorgenomen voor regenwater of de oppervlaktewaterriolen (afzonderlijke systemen) kunnen door een verschillende kleur buiten die worden geïdentificeerd gebruikt voor drinkbare waterpijpen. De ijzerdikte van montage voor drukriolen wordt gebruikt zal EN 545 in overeenstemming zijn met, de ijzerdikte van gebruikte montage want de ernstriolen aan of hoger gelijk zullen zijn dan die van pijpen van zelfde DN die.

   

  

Specificaties:

 

 Dikte en oppervlaktevoorwaarde

 

De nominale dikte van de voering van het cementmortier en zijn tolerantie zal zoals die in Lijst 4 wordt gegeven zijn. 

De oppervlakte van de voering van het cementmortier zal eenvormig en vlot zijn. De troffeltekens, het uitsteeksel van zandkorrels en de oppervlaktetextuur inherent aan de methode van vervaardiging zijn aanvaardbaar. Nochtans, zal er geen recessen of lokale tekorten zijn die de dikte aan onder de minimumdiewaarde verminderen in Lijst 4 wordt gegeven. Het malen van de voering wordt om de hoogste oppervlakte van de interne laag te verwijderen toegelaten verstrekt de gebeëindigde voering voldoet aan alle vereisten.

Het fijne craqueleren en hairline barsten verbonden aan cement rijke oppervlakten kunnen in droge voeringen verschijnen. De inkrimpingsbarsten inherent aan cement-bound materialen kunnen zich ook in de droge voeringen ontwikkelen. Na het genezen van de voering en in de normale opslagomstandigheden die, zullen de barstbreedte en de radiale verplaatsing (disbondment) niet de waarden overschrijden in Lijst 4 worden gegeven.

 

Lijst 4 — Dikte van de voering van het cementmortier

 

 

DN

Dikte Maximumbarstbreedte en radiale verplaatsing
Nominale waarde Grensafwijking a
80 tot 300 4 - 1,5 0,4
350 tot 600 5 - 2,0 0,5
700 tot 1200 6 - 2,5 0,6
1400 tot 2000 9 - 3,0 0,8
wordt de ondergrens slechts gegeven.

 

De voeringen van het cementmortier op pijpeinden kunnen een afkanting van maximumlengte hebben 20 mm.

 

De NOTAopslag van pijpen en montage in een heet, droog milieu kan metaaluitbreiding en mortierinkrimping veroorzaken die kunnen in de droge voering resulteren die gebieden die van die disbondment en inkrimpingsbarsten ontwikkelen de breedte overschrijden in Lijst 4 wordt gegeven. Wanneer de voering aan water wordt re-blootgesteld, zal het door absorptie van vochtigheid zwellen en de barsten zullen dicht bij in overeenstemming zijn met Lijst 4 en zullen uiteindelijk door een autogeen proces helen.

 

 

Verpakking: gebundeld met staalriemen of in massa

Verzending: in massa of container.
 

Gebruik:

Veel van de productie van kneedbaar ijzer is in de vorm van kneedbare die gietijzerpijp, voor water en rioollijnen wordt gebruikt. De kneedbare gietijzerpijp is sterker en gemakkelijker te onttrekken, vereist minder steun en verstrekt groter die stroomgebied met pijpen wordt vergeleken van andere materialen zoals pvc, beton, polyethyleen of staal worden gemaakt. De kneedbare Ijzerpijp is het meest wijdverspreide pijpleidingsproduct in watervoorziening en waterafvoerkanaal/rioleringsprojecten.

 

Onze voordelen:

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091