products

EN 598 ISO 2531 Kneedbaar Ijzer leidt Ander Beëindigen Spigot DI Anticorrosief door buizen Pipe

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,WRAS,SGS,ISO9001,ISO14001
Modelnummer: DN80-DN2600mm
Min. bestelaantal: 1tons
Verpakking Details: HOUTEN DIE BOX/PALLET, DOOR OVERZEES (CONTAINER OF BULKschip) WORDT VERSCHEEPT, DOOR DE LUCHT ECT.
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Gezamenlijk: Flens Het gieten Methode: Las
Lengte: als eis van de klant Vorm: Ronde
Diameter van: DN80-1400mm Hydrotest: 100 %
Hoog licht:

mechanical joint ductile iron pipe

,

puddle flange pipe


Productomschrijving

EN 598 ISO 2531 Kneedbaar Ijzer leidt Ander Beëindigen Spigot DI Anticorrosief door buizen Pipe

 

Van een flens voorzien Kneedbare Ijzerpijp:

De van een flens voorzien kneedbare ijzerpijp met een waaier van DN80 aan DN 2600.belongs aan de Kneedbare systemen van de ijzerpijpleiding, met inbegrip van pijpen, montage, toebehoren en verbindingen, bestaat uit diverse materialen. Wanneer gebruikt voor het vervoeren van water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de materialen in contact met het water aan de relevante vereisten van de nationale normen of de verordeningen in het land van gebruik met betrekking tot effect op waterkwaliteit voldoen. De lengten van van een flens voorzien pijpen zullen zoals gegeven zijn. Andere lengten zijn beschikbaar door overeenkomst tussen de fabrikant en de koper.

 

Specificaties:

 

Trekeigenschappen

 

 

Minimumtreksterkte, Rm

MPa

Minimumverlenging na breuk, A

 

%

DN 80 aan DN 2000 DN 80 aan DN 1000 DN 1100 aan DN 2000
Centrifugaal gegoten pijpen 420 10 7
Niet centrifugaal gegoten pijpen, montage en toebehoren 420 5 5

Door overeenkomst tussen fabrikant en koper, kan de 0,2% bewijsspanning (Rp0,2)wordengemeten. Het zalniet minder danzijn:

¾ 270 MPa wanneer A ³ 12% voor DN 80 aan DN 1000 of A ³ 10% voor DN > 1000;

¾ 300 MPa in andere gevallen.

 

      Samenpersende sterkte van de voering van het cementmortier

 

De samenpersende sterkte zal het rekenkundige gemiddelde van zes samenpersende die sterktetests zijn op drie prismasteekproeven worden uitgevoerd na 28 dagen van het genezen.

De samenpersende sterkte zal door een prestatietest overeenkomstig EN 196-1 worden bepaald, behalve dat:

  • het zand, het cement en het water voor de prismasteekproeven zijn wordt gebruikt identiek met die gebruikt voor het mortier vóór toepassing van de voering die;
  • de zand/cement verhouding voor de prismasteekproeven is wordt gebruikt gelijk aan dat gebruikt voor het mortier vóór toepassing van de voering die;
  • de water/cement verhouding voor de prismasteekproeven is wordt gebruikt gelijk aan dat van de voering onmiddellijk na toepassing op de pijpmuur die;
  • de teststeekproeven worden voorbereid gebruikend of een effectlijst (overeenkomstig EN 196-1) of een trillende lijst (2 min bij 63 Herz) wanneer de water/cement verhouding onder 0,35 is.

 

Verpakking: in houten doos of pallet, of in massa

Verzending: in massa of container

 

Gebruik:

De kneedbare systemen van de ijzerpijpleiding, met inbegrip van pijpen, montage, toebehoren en verbindingen, bestaan uit diverse materialen. Wanneer gebruikt voor het vervoeren van water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de materialen in contact met het water aan de relevante vereisten van de nationale normen of de verordeningen in het land van gebruik met betrekking tot effect op waterkwaliteit voldoen. Wanneer gebruikt in de omstandigheden waarvoor zij worden ontworpen, in permanent of in tijdelijk contact met water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de kneedbare ijzerpijpen, de montage en hun verbindingen geen nadelige effecten op de eigenschappen van dat water voor zijn bestemming hebben.

 

Onze voordelen:

 

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis dat tot een rooskleurigere toekomst leidt.

 

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091