products

K9 voorzag de Klassenlas Kneedbare de Structuurronde van de Ijzerpijp voor Watervoorziening van een flens

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO2531,WRAS,SGS,ISO9001,ISO14001
Modelnummer: DN80-DN2600mm
Min. bestelaantal: 1tons
Verpakking Details: HOUTEN DIE BOX/PALLET, DOOR OVERZEES (CONTAINER OF BULKschip) WORDT VERSCHEEPT, DOOR DE LUCHT ECT.
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Gezamenlijk: Flens Type: Las
Buigende Sterkte: ≥590 Vervoer: Houder
Diameter van: DN80-1400mm Hydrotest: 100 %
Hoog licht:

mechanical joint ductile iron pipe

,

puddle flange pipe


Productomschrijving

K9 voorzag de Klassenlas Kneedbare de Structuurronde van de Ijzerpijp voor Watervoorziening van een flens

 

Van een flens voorzien Kneedbare Ijzerpijp:

De van een flens voorzien kneedbare ijzerpijp met een waaier van DN80 aan DN 2600.belongs aan de Kneedbare systemen van de ijzerpijpleiding, met inbegrip van pijpen, montage, toebehoren en verbindingen, bestaat uit diverse materialen. Wanneer gebruikt voor het vervoeren van water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de materialen in contact met het water aan de relevante vereisten van de nationale normen of de verordeningen in het land van gebruik met betrekking tot effect op waterkwaliteit voldoen. De lengten van van een flens voorzien pijpen zullen zoals gegeven zijn. Andere lengten zijn beschikbaar door overeenkomst tussen de fabrikant en de koper.

 

Specificaties:

 

  1. Dikte en oppervlaktevoorwaarde

De nominale dikte van de voering van het cementmortier en zijn tolerantie zal zoals die in Lijst 4 wordt gegeven zijn. Wanneer gemeten overeenkomstig 6,9, zal de voeringsdikte binnen de gespecificeerde tolerantie zijn.

 

De oppervlakte van de voering van het cementmortier zal eenvormig en vlot zijn. De troffeltekens, het uitsteeksel van zandkorrels en de oppervlaktetextuur inherent aan de methode van vervaardiging zijn aanvaardbaar. Nochtans, zal er geen recessen of lokale tekorten zijn die de dikte aan onder de minimumdiewaarde verminderen in Lijst 4 wordt gegeven. Het malen van de voering wordt om de hoogste oppervlakte van de interne laag te verwijderen toegelaten verstrekt de gebeëindigde voering voldoet aan alle vereisten.

 

Het fijne craqueleren en hairline barsten verbonden aan cement rijke oppervlakten kunnen in droge voeringen verschijnen. De inkrimpingsbarsten inherent aan cement-bound materialen kunnen zich ook in de droge voeringen ontwikkelen. Na het genezen van de voering en in de normale opslagomstandigheden die, zullen de barstbreedte en de radiale verplaatsing (disbondment) niet de waarden overschrijden in Lijst 4 worden gegeven.

 

Lijst 4 — Dikte van de voering van het cementmortier

 

 

DN

Dikte Maximumbarstbreedte en radiale verplaatsing
Nominale waarde Grensafwijking a
80 tot 300 4 - 1,5 0,4
350 tot 600 5 - 2,0 0,5
700 tot 1200 6 - 2,5 0,6
1400 tot 2000 9 - 3,0 0,8
wordt de ondergrens slechts gegeven.

De voeringen van het cementmortier op pijpeinden kunnen een afkanting van maximumlengte hebben 20 mm.

 

     2. Deklaag van de gezamenlijke gebieden

 

De deklaag zal uniform de gehele oppervlakte behandelen; het zal een vlotte regelmatige verschijning hebben en vrij van tekorten zijn die zijn functie kunnen beïnvloeden. De minimumdeklaagdikte zal zijn dusdanig dat de deklaag aan 5,8 voldoet. Wanneer gemeten volgens 6,8, zal de deklaagdikte niet minder dan de minimumdiedikte zijn in het kwaliteitsplan wordt gegeven van de fabrikant.

 

Verpakking: in houten doos of pallet, of in massa

Verzending: in massa of container

 

Gebruik:

De kneedbare systemen van de ijzerpijpleiding, met inbegrip van pijpen, montage, toebehoren en verbindingen, bestaan uit diverse materialen. Wanneer gebruikt voor het vervoeren van water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de materialen in contact met het water aan de relevante vereisten van de nationale normen of de verordeningen in het land van gebruik met betrekking tot effect op waterkwaliteit voldoen. Wanneer gebruikt in de omstandigheden waarvoor zij worden ontworpen, in permanent of in tijdelijk contact met water voorgenomen voor menselijke consumptie, zullen de kneedbare ijzerpijpen, de montage en hun verbindingen geen nadelige effecten op de eigenschappen van dat water voor zijn bestemming hebben.

 

Onze voordelen:

 

Er zijn veel gekwalificeerde managers en technici, en een goedgetraind team van de naverkoopdienst, dat alle diensten van vervaardiging, pakket, vervoer en installatie verleent. Wij verheugen ons op het samenwerken met vrienden van in het buitenland en huis die tot een rooskleurigere toekomst leiden.

Contactgegevens
sales01

Telefoonnummer : 86-371-53378091